Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

colostrum extract poeder 600 gram

Colostrum Vitomune poeder 30% IG 600 gram

Colostrum Geiten poeder

€ 46,95

Capra Geiten colostrum poeder 125 gram

Geitenbiest poeder voor dagelijks humaan gebruik (voedingssupplement). Gemaakt van colostrum van Nederlandse witte geiten.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
colostrum GEIT 125
  • Koop 2 voor € 42,26 en bespaar 10%
  • Koop 3 voor € 39,91 en bespaar 15%
Colostrum Geiten poeder is te bestellen in veelvoud van 1

Colostrum (biest) van Nederlandse geiten.

Geiten colostrum (Capra colostrum) voor humaan gebruik als voedingssupplement. Colostrum (geiten-biest) van de Nederlandse witte melkgeit, een kruising van de landgeit en de saanengeit. De latijnse naam voor geit is capra.

Verpakt in handige stazak, 125 gram met maatschepje (6-9 gram). Gebruik een half schepje per dag voor het ontbijt. Kinderen vanaf 12 jaar de helft. Niet innemen met warme dranken zoals koffie of thee maar met water, sap of zuivel. Geiten colostrum poeder kun je ook toevoegen aan je smoothie of shake (ontbijt).

Vergelijk koemelk met geitenmelk: Net als moedermelk, bevat geitenmelk ook minder lactose dan koemelk. Mensen met lactose-gevoeligheid kunnen vaak wel geitenmelk drinken. Daarbij is rauwe geitenmelk, door kleinere cellen, ook makkelijker te verteren dan rauwe koemelk. Het essentiële verschil tussen geitenmelk en koemelk is de samenstelling van het vet. Let op geiten colostrum bevat minder lactose, wordt vaker goed verdragen bij lactose-gevoeligheid maar niet bij een allergie voor lactose. Mensen met een koemelk allergie zijn vaak ook allergisch voor geitenmelk.

Immunoglobulinen: geiten colostrum is rijk aan IG's (IgA, IgD, IgE, IgG, IgM). Gemiddeld bevat geitencolostrum 50% IG's. (onderzoek)

In detail de samenstelling van capra-colostrum, met name de oligosacchariden.Colostrum wordt vaak samen gebruikt met probiotica, de IG's uit de colostrum en de vriendelijke bacteriën (lactobacillus en bifidum) werken goed samen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden tenzij anders geadviseerd door gezondmooislank, arts, therapeut of coach.

Colostrum van geiten is voor mensen met maag-darm problemen of lactose-intolerantie vaak beter verteerbaar. Bovendien heeft geitencolostrum een hoger gehalte aan antistoffen en een lager percentage aan vet en suiker.

Meer informatie
Prijs € 46,95
EAN 8719326387208
Merk Vitomune
Productvorm poeder
Productgroep proteïnen
Doelgroep kind, man, vrouw, senior
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colostrum Geiten poeder